dimecres, 24 de juliol del 2013

Taula amb dues cares

El primer en què ens vàrem fixar d'aquesta taula auxiliar, va ser el petit forat del seu sobre, que comunica amb una peça de ferro emplaçada sota el seu calaix... De ben segur tindría alguna cosa a veure amb la seva utilitat anys enrere. Ràpidament vam pensar que aquell forat podia tenir un nou ús; un agafador per on girar el sobre de la taula i així convertir-la en una taula amb dues cares!
La primera llisa, resalta la bellessa natural de la fusta envellida i la segona, està feta amb un original dibuix de kilim, 100% pirogravat, pintat i tenyit per nosaltres. Una aposta atrevida per aquells dies en que volem una mica d'aventura i un canvi d' aires. Aires viatgers com els de la nostra ambientació... I és que aquests dies de calor el que més de gust ve és lleure a la sorra per gaudir de la lectura, per això ens hem endut la platja a la feina!
.........................
The first we saw on this table, it was its small hole  which communicates with a piece of iron placed under its drawer probably concerned to its ancient use... Quickly, we thought that this hole could have a new use, a handle to turn on the table and become in a table with two faces!

The first one highlights the natural beauty of aged wood and the second its made with an original kilim pattern, 100% Handmade, craved and painted by us. 







Per qualsevol dubte o qüestió podeu adreçar-nos un email a/for any question send us an email to: patataiceba@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada