dimecres, 19 de juny del 2013

Perbacco

Perbacco és una botiga de vins i licors amb degustació situada a un dels carrers del casc antic de Sitges,  Sant Gaudenci 5.  Des de fa uns mesos ha esdevingut un dels llocs de moda gràcies a la qualitat dels seus productes, el bon ambient i el fantàstic tracte que ofereixen en Pocholo i la Kàtia. Estem molt  contents d'haver pogut col.laborar amb el seu projecte creant un parell de mobles fets a mida per l' exterior, a mode de petites barres auxiliars on els clients puguin recolzar les seves copes si ho necessiten.
Fets a mà amb caixes de vi reciclades i una estructura de ferro lleugera, hem incorporat a més unes caixes inferiors on dessar-hi ampolles o objectes decoratius com testos i plantes, així com un cendrer.
Esperem que us hi apropeu per poder admirar-los en directe tot gaudint d' un deliciós vi!
.........................
Perbacco is a wine boutique in Sitges, San Gaudenci 5. They offer great quality products, a very good atmosphere and a fantastic deal. We are very pleased to have been able to collaborate with their project by creating a couple of outside furniture  in the form of small auxiliary bars where guests can leave their wine glasses.
Made from recycled and vintage wine boxes and an iron structure, also incorporates boxes for bottles or decorative items and a ashtray.
We hope that you come to admire our work closer while enjoying a delicious wine!






2 comentaris:

  1. Enhorabona! Piano piano ..
    Molt cool ;)
    Un petonàs des de Madrid,
    QUEL
    www.mycooldiary.es

    ResponElimina
  2. Si va lontano! ;) gràcies bonica!! un petó molt fort des de Sitges!!

    ResponElimina